Enerco
Säkerhet
04
Dec

Andreas Neumans Hederspris 2017 ”Årets säkerhetsambassadör” gick till Ludvig Ågren Hertz

Andreas Neumans Hederspris 2017 ”Årets Säkerhetsambassadör” gick till Ludvig Ågren Hertz som arbetar på Enerco Industrirengöring i Södertälje.

För första gången delades det ut ett medarbetarpris för årets säkerhetsambassadör på Enerco.
Andreas Neuman som är Enercos säkerhetsambassadör och som var nära att förolyckas 2007 är Enercos stolta prisutdelare av detta Hederspris.
Priset går till en medarbetare som baserat utifrån vår värdegrund är engagerad och arbetar proaktivt med säkerhet, hälsa och miljö och på ett föredömligt sätt varit en kulturbärare för en säkrare industri.

De kriterier som vi fokuserat på är:
Dont look the other way  –   Att aldrig blunda för risker
Take Five  –   Att alltid stanna upp, tänka till och genomföra riskbedömning varje uppdrag
Ansvar  –  Inte bara för sin egen säkerhet, utan även för sina medmänniskors

Ludvig och Andreas

 

”Genom sitt säkerhetstänk och envishet samt lyhördhet har han lyckats fånga och dokumentera ett mycket stort antal avvikelser, framförallt i form av riskobservationer. Dessa har dokumenterats och följts upp både i vårt eget interna digitala system samt i kundernas system. Ludvig har under lång tid visat på stort engagemang och drivkraft för att hålla detta viktiga arbete levande och i ständig utveckling”

De andra nominerade var:
Eva Wikström Borlänge, Martin Lindström Hofors, Peter Nowitski Hofors samt Magnus Lindman Avesta, som alla gjort ett fantastiskt arbete kring säkerhet. Stort tack och grattis till samtliga nominerade som på ett föredömligt sätt visat vägen till ett säkrare arbete både för sig själv och sina kollegor.