Enerco
10
Feb

Enerco Group AB förvärvar Coor Service Management GR AB

Enerco Group AB förvärvar den 10 februari Coor Service Management GR AB som är Coor ”Industriservice” saneringsverksamhet

Bakgrunden till denna satsning är vår starka övertygelse om att det finns ett behov av en aktör på marknaden som på ett kostnadseffektivt sätt kan kombinera kundfokuserat och snabbfotat entreprenörskap med processmognad, struktur samt förmåga att mot uppsatta mål mäta och redovisa resultat.

–          Med detta förvärv ökar vi kompetensbasen och tillför ytterligare resurser till vår kraftfulla satsning, vilket ligger helt i linje med vår långsiktiga strategi. Det är med stor glädje men också med stor ödmjukhet vi tar oss an att fortsätta utveckla de avtalade leveranser som finns inom det förvärvade bolaget, säger Niklas Pettersson, vd för Enerco Group AB.

Nu väntar ett viktigt arbete med att integrera verksamheterna på bästa sätt och tillvarata de erfarenheter och kompetenser som finns i bolaget, samtidigt som vi självfallet skall bibehålla vår kundfokus.

Huvudägare för Enerco Group är vd Niklas Pettersson och arbetande Styrelseordförande Roger Hydén, båda med lång erfarenhet från såväl växande entreprenörsbolag som från storbolag inom service och underhåll.

 

För eventuella frågor går det bra att kontakta vd Niklas Pettersson på telefonnummer 070-796 70 50,

eller Roger Hydén på telefonnummer 070-416 91 50.