Enerco
23
Sep

Enerco stöttar Barncancerfonden genom Team Rynkeby

Ännu en gång har vi på Enerco valt att engagera oss i projektet ”Team Rynkeby – God morgon” som är en del av ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i 54 olika lag från Sverige, Danmark, Norge, Färöarna, Island och Tyskland som samtidigt cyklar till Paris. I somras sponsrade vi på Enerco en av cyklisterna i Team Rynkeby – God Morgon Dalarna (TR-GM Dalarna), Toni Kivi. Inför 2020 tar vi vårt deltagande ett steg längre. Från och med nu är Enerco Groups huvudägare och styrelseordförande Roger Hydén en av cyklisterna i TR-GM Dalarna som under vecka 27 ska cykla till Paris och samtidigt samla in pengar till barn med cancer.

”Det är med stor ödmjukhet men också mycket energi och hög målsättning jag tar mig an detta livsviktiga uppdrag” säger Roger Hydén och hoppas på att så många som möjligt tar chansen att stötta detta projekt där varje krona oavkortat går till Barncancerfonden.

Vi på Enerco är peppade och stolta över Rogers deltagande och att vara en del av den här viktiga insatsen. På vår Facebook-sida kommer vi under året berätta mer om Rogers väg till formtoppen och resan till Paris sommaren 2020. Hoppas du vill följa oss!

Här kan du läsa mer om Team Rynkeby – God Morgon och insamlingen.