Enerco

Enerco-kvarten

Aktuell och livesänd information för dig som arbetar inom Enerco


Enerco-kvarten är ett digitalt och direktsänt informationsmöte för dig som arbetar inom Enerco. Här får du höra senaste nytt om vad som händer inom Enerco just nu och vad som är på gång framåt av VD Niklas Pettersson samt grundare Roger Hyden. Ibland med aktuella gäster!

Mötet är alltid helt frivilligt och du deltar i mån av tid och intresse. Mötestiden är förlagd till lunch för att tidpunkten ska passa så många som möjligt inom organisationen.

Så här gör du för att lyssna till Enerco-kvarten
För att delta i Enerco-kvarten behöver du tillgång till verktyget Microsoft Teams. Har du inte redan Teams installerat på din dator eller telefon kan du enkelt och gratis göra det genom att klicka här och följa instruktionerna.

Här ansluter du till mötet
När du har laddat hem Teams till din telefon eller dator ansluter du till mötet genom att klicka på möteslänken.
(Se ovan, eller här nedan).

Enercokvarten 4:e april 2023 kl. 12:00-12:15

OBS! Tänk på att ha din kamera och mikrofon avstängd under mötet. Då mötestiden är mycket begränsad och vi är många som deltar i mötet finns inga möjligheter till interaktion under själva mötet.

Problem att ansluta?
Du behöver INTE ha ett Teams-konto för att ansluta. Det enda du behöver är appen och länken till mötet. Här finns mer information om hur du ansluter utan ett Teams-konto.

Känner du dig osäker eller har problem att ansluta?
Kontakta IT-ansvarig Daniel Dilén på telefon 070-796 70 62

Har du feedback eller idéer?
Dina tankar är viktiga för oss! Har du synpunkter, tankar eller idéer kring Enerco-kvarten och dess innehåll är du varmt välkommen att kontakta oss. Skicka e-post till: enercokvarten@enerco.se