Enerco
30
Oct

Fyra frågor till Magnus Hammarlund om det nya avtalet med Sandvik

Det nya långsiktiga avtalet mellan Sandvik och Enerco träder i kraft efter årsskiftet och just nu rustar bolaget för att säkra bästa tänkbara leverans. Magnus Hammarlund är platschef på Enerco i Sandviken. Han berättar mer om vad avtalet innebär och vilka kompetenser och profiler som han och hans kollegor nu letar efter.

Vad innebär det nya avtalet – vad kommer Enerco att hjälpa Sandvik med?

Vi kommer att hjälpa Sandvik med förbättrande underhåll och felavhjälpande åtgärder på traverser, lyftdon och olika typer av lagerinredning så som grenställ, u-fack med mera. Vi kommer även att renovera pumpar och hydraulikkomponenter i egen verkstad samt utföra demontage, montage och felsökning inom hydraulik på plats i Sandviks verksamhet. Det som är gemensamt för alla tjänster vi ska utföra är att vi kommer bedriva ett aktivt förbättringsarbete och tänka på varför det gått sönder och hur vi kan förbättra hållbarheten.

Vad är det för personer ni letar efter?

Just nu söker vi ett stort antal kompetenser inom mekaniskt underhåll. Där har vi redan idag en kompetent personalstyrka, och utifrån vilka som visar intresse för oss så kommer vi att pussla ihop så att det fungerar med samtliga våra tjänster. Det vi ser störst behov av i dagsläget är personer med erfarenhet ifrån traversunderhåll och hydraulik. Utöver det söker vi personer i ledningsfunktioner som kommer förstärka vår befintliga organisation. Vi jobbar ständigt med att utveckla de tjänster vi utför och söker därför alltid drivna engagerade medarbetare som vill utveckla såväl sig själva som de tjänster de arbetar med.

Hur är det att jobba på Enerco i Sandviken? 

Vi utgår ifrån våra gemensamma lokaler inne på Sandviks industriområde. Hur din arbetsdag ser ut beror på vilken typ av arbete du har, men oftast är det servicearbete ute hos kund tillsammans med en eller flera kollegor ifrån din egen arbetsgrupp och inte helt sällan även tillsammans med kollegor ifrån andra arbetsgrupper. I arbetet ingår det kundkontakter, ofta problemlösning och naturligtvis stort säkerhetstänk. Vill man veta mer om hur det är att arbeta på Enerco, så tycker jag att man ska prata med någon av mina kollegor. Mitt mål är att alla ska trivas och ha kul på jobbet och jag är övertygad om att en avdelning där medarbetarna trivs också är en avdelning som utvecklas och skapar nöjda kunder, så kom och jobba med oss!

Om man vill jobba på Enerco i Sandviken – vad ska man göra?

Den som är intresserad av att veta mera om tjänsterna är välkommen att ringa till mig eller gå in på vår hemsida och läsa mer. Och vill man söka gör man det via lediga tjänster på vår hemsida.

Vill du veta mer om det nya avtalet med Sandvik? Här kan du läsa mer!