Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Enerco Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök

Huvudkontor

Pumpverksgatan 22, 813 91 Hofors

Medarbetare berättar

Måste ändras

Johanna Lindbäck jobbar med adminstrativt stöd i Piteå

Vad fick dig att välja Enerco?

Jag kände direkt att det var rätt plats för mig och att jag kunde göra stor nytta med min organisatoriska och planerande förmåga. Dessutom lockades jag av att det här är en ny bransch för mig, jag lär mig nya saker varje dag. Att Enerco är ett växande företag där jag kan vara med och påverka kändes också väldigt tilltalande.

Flexibiliteten i jobbet gör det dessutom lättare att hantera min roll som förälder.

Hur var din första tid på företaget?

Det var en smidig start, jag fick bra stöd och gott om tid att lära mig mina arbetsuppgifter och hur saker fungerar på företaget. Även om det är mycket nytt att ta in har jag kunnat forma min roll utifrån mina egna upplevelser och idéer.

 

"Jag kände direkt att det var rätt plats för mig och att jag kunde göra stor nytta!

 

Hur trivs du med dina arbetskamrater?

Jag har varma, godhjärtade och öppna kollegor. De var väldigt välkomnande och positiva till den förändring som det innebär att få en ny arbetskamrat. Det är kul att kunna bidra med lite ny energi och jag känner verkligen att vi jobbar mot gemensamma mål. Alla känner sig delaktiga och vi hjälper varandra när det behövs. Vi är ett bra team, helt enkelt.

Hur upplever du att vara en del av en stor koncern?

Det kan kännas skrämmande att vara en del av något stort, men Enerco har lyckats behålla den familjära känslan. Alla röster hörs och de mindre orterna är lika viktiga som de större. Det skapar en känsla av samhörighet och delaktighet.