Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Enerco Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök

Huvudkontor

Pumpverksgatan 22, 813 91 Hofors

Sponsring

Måste ändras

Ett partnerskap som ger värden åt många

Det är viktigt för oss att sponsring är ett partnerskap mellan oss och en organisation, person eller förening där vi delar ambitioner och engagemang och tillsammans kan göra skillnad. Eller framför allt – att vi delar samma värderingar. Våra värderingar summeras i fyra ord; ansvar, respekt, innovation och framgång.

För att vara aktuell till ett sponsrat partnerskap måste något eller några av dessa vara med i ansökan. Det är viktigt att det finns ett bra utbyte mellan oss parter i form av motpresentationer, fin exponering av varumärket i bra sammanhang, inkluderande aktiviteter m.m.

Här kan ni läsa vår sponsringspolicy Pdf, 206.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Tre söktillfällen årligen

Sponsringskommitteen samlas tre gånger per år för att utvärdera och validera de ansökningar som kommit in. Enerco har ett årligt anslag att fördela mellan större initiativ och mindre aktiviteter. Ingen insats är för liten, ingen dröm är för stor! Vi tar oss rätten att inte utvärdera ansökningar som inte lever upp till våra värderingar. Vi tackar nej till samarbeten som enbart handlar om gåvor och gratisprodukter. Kort efter utvärderingen återkopplar vi till alla sökanden, oavsett om vi delar ut medel eller ej. Varmt välkommen med just er ansökan

Årets första ansökningsperiod är nu stängd.

Hur ansöker vi?

Ange er kontaktperson med e-postuppgifter i formuläret här till höger och skriv kort om vilken verksamhet du söker för. Skicka med en bilaga som beskriver mer i detalj vad ni jobbar med i er verksamhet, vilken insats ni söker bidrag för och och hur samarbetet med oss på Enerco kan se ut.

 


Namn på person eller förening som ansöker.

Kortare beskrivning om den aktivitet ni utövar eller vad er förening håller på medAnsökan ska bifogas i Word eller PDF-format (Max 5mb)
Spamskydd * (obligatorisk)