Enerco
04
Mar

Möt oss på Underhållsmässan

Den 10-13 mars är det dags för Underhållsmässan – Europas största och snabbast växande mötesplats för driftsäkerhets- och underhållsfrågor. Enerco är en av utställarna och finns på plats i monter B02:30 för att snacka underhåll, teknik och utveckling.

Ola Lindgren, Vd för Enerco Engineering & Automation, är en av dem som kommer att bemanna Enercos monter under mässdagarna. Han ser fram emot en spännande vecka.
– Enercos verksamhet är bred, samtidigt som vi har specialister inom många områden för industriella kunder. I vår monter kommer vi framför allt att lyfta fram bredden i verksamheten och vi kommer att göra det genom våra medarbetare, människorna som representerar vår verksamhet och som dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har också med oss en kul liten grej som två exjobbare hos oss har byggt. Det är en automatiserad robot som kan serva våra besökare med något gott. Den hoppas vi ska få jobba hårt, säger Ola Lindgren.

Vill du veta mer om Enercos närvaro på Underhållsmässan och registrera ett kostnadsfritt entrékort till mässan? Här finns all information du behöver!