Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Enerco Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök

Huvudkontor

Pumpverksgatan 22, 813 91 Hofors

Enercos grundare nominerade till årets Företagargala 2023

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre

Måste anges

Enercos grundare nominerade till årets Företagargala 2023

Enercos grundare, Roger Hydén och Niklas Pettersson, valdes ut bland 17 starka och framgångsrika kandidater att representera Gävleborg i Företagarnas årliga företagargala.

Årets Företagare är en utmärkelse som delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling. Nu går riksfinalen av stapeln i Stadshuset i Stockholm och det är två ödmjuka och stolta företagare som beger sig ned för att medverka i galan och se hur långt nomineringen bär dem. I Stockholm bjuds de på tuff konkurrensen av ytterligare 20 regionsfinalister och förmodligen ett intensivt företagande.

Roger Hydén och Niklas Pettersson hyllades på den regionala galan i Gävle.

Nomineringen löd:

”Med sin oavbrutna strävan att betjäna och hjälpa sina kunder i alla situationer, samtidigt som de ständigt utvecklar, förändrar och utmanar, grundade dessa entreprenörer sitt företag. På bara några år har man etablerat sig som ett ledande företag inom sin bransch, gått från idé till verklighet, från 0 till väldigt många fler medarbetare och från tomma orderböcker till ett flertal partnerskap med välrenommerade kunder över hela Sverige.

Trots den snabba resan finns hjärtat onekligen i bygden, vilket inte minst visar sig i stödet till olika föreningar och till skolans elever – men också hur man är en positiv kraft i den lokala ekonomin när andra aktörer går i konkurs. Personalvården är central, och den familjära känslan från småföretaget lever vidare, med en stor närhet till företagarna i ledningen, även då företaget växer snabbt. Hela affärsidén handlar om att minska slit-och -släng och förlänga livslängder, och man siktar på att vara en ledande aktör av hållbara tjänster där man hjälper kunderna på sin resa mot framtidens industri. Det är en imponerande resa och det är två imponerande företagare som vi nu utser till Årets företagare i Gävleborg.” – Eva Cooper, Regionchef Företagarna

Å företagets och kollegernas vägnar önskar vi dem varmt lycka till och håller tummarna!

Senast ändrad datum: