Enerco
Säkerhetsseminarium Scania Enerco
04
Sep

Säkerhetsseminarium för Scania AB

Att arbeta förebyggande och proaktivt för att undvika arbetsplatsolyckor är högst prioriterat av de flesta industrier idag, så också inom Enercos verksamheter.

Men vi arbetar också aktivt för att hjälpa andra  att skapa en bra och stark säkerhetskultur. Bl.a. genomför vi föreläsningar ute hos olika kunder. I dagsläget har fler än 8500 personer tagit del av föreläsningen ”En vanlig arbetsdag – Min största mardröm”.

Roger Hydéen Huvud ägare i Enerco Group och Andreas Neuman – Vår Säkerhetsambassadör, har under sommaren 2018 genomfört flera föreläsningar för personal och chefer inom Scania AB i Södertälje.

Andreas var en hårsmån från att förolyckas vid en mycket allvarlig arbetsplatsolycka för 10 år sedan, han svävade mellan liv och död i ca 5 veckor. På ett gripande och öppenhjärtigt vis berättar Andreas om olyckan och den jobbiga vägen tillbaka. Roger ger dessutom chefens perspektiv och hur man som ledare kan arbeta för att uppnå säkrare arbetsplatser.

Vi får ofta höra att vår föreläsning gör skillnad på riktigt och det är verkligen något som känns bra i hjärtat, säger Andreas.