Enerco
28
Feb

Ulf Lindberg går vidare

Ulf Lindberg tidigare Vd för Enerco Mechpart går nu vidare.
Enerco Group genomförde under 2016 ett förvärv av Bäckströms Mekaniska verkstäder i Hofors och Enerco Mechpart AB bildades. Ulf Lindberg rekryterades som ny Vd för den satsningen. Ulf som har en gedigen bakgrund inom teknisk projektledning, konstruktion och maskininstallationer kom närmast från Rejlers där han ansvarade för stålindustrin. Han har betytt mycket för Enerco Mechpart som sedan starten bland annat genomfört ytterligare förvärv i form av Näs Verkstäder i Horndal, TIM Teknisk Industrimontage samt arbetet med specialiseringen av våra verkstäder och Enercos satsning inom industriella projekt på den internationella arenan.
Vi vill tacka Ulf för den här tiden och önskar honom lycka till. Ulf tillträder som Project Manager för IPCO (Tidigare Sandvik Process System) med start den 1 mars.

– Resan på Enerco har varit spännande och händelserik från dag ett och jag är säker på att den kommer att vara lika givande för bolaget även framåt. Jag vill passa på att tacka alla fantastiska medarbetare som jag har haft förmånen att samarbeta med både inom underhåll och våra verkstäder. Det är med trygghand som jag nu lämnar över stafettpinnen till Ludovic Gailleton som ny vd för Enerco Mechpart AB säger Ulf Lindberg.