Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Enerco Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök

Huvudkontor

Pumpverksgatan 22, 813 91 Hofors

Maskinsäkerhet

Allt från CE-märkning till utredning av tillbud

För en trygg arbetsmiljö

Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig med det mesta inom maskinsäkerhet, oavsett om det gäller nya, äldre eller ombyggda maskiner.

Från CE-märkning till utredning av tillbud

Vi erbjuder allt från CE-märkning av maskiner till utredning vid tillbud ellerolycka. Vi kan även ta fram förslag på förbättringar för att öka din maskinsäkerhet samt all dokumentation. Dessutom kan vi bygga din maskin i våra egna verkstäder.

Våra maskinsäkerhetsingenjörer har lång efterarenhet av arbete inom fordons-, stål-, tillverknings- och läkemedelsindustrin. Vi arbetar främst med mjukvaruprogrammet CEDOC, men också med kundanpassade modeller.

Våra tjänster består bland annat av:

  • stöd i maskinsäkerhetsfrågor, till exempel CE-märkning,
  • riskbedömningar,
  • dokumentation,
  • utredningar,
  • beräkningar (enligt standard/performance level/SSEN139:49-1).

Vi är en helhetsleverantör inom maskinsäkerhet

En investering i din maskinsäkerhet främjar inte bara att dina medarbetare kan arbeta i en trygg och säker miljö, det motverkar även dyra tillstånd och inspektioner. När du anlitar oss får du tillgång till hela Enercos resurs- och kunskapsbank och du kan känna dig trygg med att du bara behöver vända dig till en part för att säkerställa din maskinsäkerhet.

Vi sitter med i den tekniska kommittén för maskinsäkerhet för svenska standarder och arbetar löpande för att öka våra kunders maskinsäkerhet.

 

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Andra tjänster inom industriell utveckling: