Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Enerco Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök

Huvudkontor

Pumpverksgatan 22, 813 91 Hofors

Underhållsmodul Siemens PLC

För en smartare industri

Effektivisering utan driftstopp

Undvik kostsamma och tidskrävande produktionsstopp med Siemens PLC underhållsmodul. Med den smarta modulen har du koll på all väsentlig underhållsdata och återstående livslängd för komponenterna i varje maskin såsom relä, sensorer eller elkomponenter.

Siemens PLC underhållsmodul registrerar underhållsdata för din produktion. Tack vare modulen får du information om vilka maskiner som kan orsaka stopp och kan därmed sätta in förebyggande åtgärder i rätt tid.

Smidig installation utan avbrott

Vi tillser programmering och installation, modulen laddas ner på PLC och i ert HMI. Implementeringen sker utan något stopp i produktionen, produktionslinjen påverkas inte heller efter att installationen är färdigställd (gäller endast installation av mjukvara, installation av nya sensorer medför ett kortare produktionsstopp).

Effektivisera din produktion

Vi har många års erfarenhet inom automation och arbetar löpande med att effektivisera och framtidssäkra våra kunders anläggningar. Hör av dig till oss för en smidig installation av Siemens PLC underhållsmodul. Vi kan även bygga HMI i Ignition vid behov.

 

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakt

Andra tjänster inom industriell utveckling: