Enerco
20
Dec

Årets Säkerhetsambassadör är korad

Sedan 2017 har Enerco nominerat en kandidat från varje affärsområde som har gjort ett extra bra arbete kring säkerhet under året. I år föll rösterna på Douglas Velasquez som jobbar som saneringstekniker på Enerco Industrirengöring i Sandviken. Nomineringen löd enligt följande:

”Att vi ständigt ska bli bättre inom arbetsmiljöområdet har varit viktigt för Douglas under många år. Från början av 2023 har han valt att förutom sin ordinarie roll, även engagera sig som skyddsombud för avdelningen i Sandviken. Under sin tid som skyddsombud har rapporteringen av såväl avvikelser som riskobservationer avsevärt förbättrats. Han har dessutom valt att engagera sig och utvecklas in i rollen som säkerhetscoach för affärsområdet. I denna roll har Douglas haft möjligheten att hjälpa och coacha andra avdelningar i syfte att höja medvetenheten och kunskapen om hur vi skapar en säkrare arbetsplats.”   

I ett möte överraskade Douglas av sin affärsområdeschef, och tillika en av Enercos grundare, Roger Hydén samt Tobias Andersson, strategisk utveckling inom Industrirengöring. De uppvaktade med blommor, diplom och sin varmaste uppskattning för Douglas fina arbete. Han är en sann förebild och en trygghet att ha i vår verksamhet.