Enerco

Tjänster Underhåll & montage

Hydraulik

Hydraulikavdelningen på Enerco kännetecknas av hög kunskap och kapacitet när det gäller installationer, ombyggnader eller kompletta enheter såsom aggregat, ventilpaneler och filterstationer. Våra goda relationer med världsledande komponenttillverkare gör att vi anpassar oss efter era krav och önskemål när det gäller val av fabrikat. Vår närhet till övriga kompetenser inom koncernen gör det lätt för oss att ta helhetsåtaganden exempelvis kring automation, mekanik, projektledning med mera.

I Hedemora har vi en reparationsverksamhet för hydraulcylindrar. Där repareras alla typer av cylindrar. Vi tar ansvar för hela processen från demontering av cylindern till att den åter sitter på plats, redo att på nytt göra sitt jobb. Det inkluderar även transport, grundlig testning och dokumentation.

 

Renoveringar, reparationer & montage

I våra verkstäder för mekaniska arbeten finner ni våra reparatörer och montörer vilka har lång erfarenhet och en stor yrkesskicklighet. De ansvarar för att varje uppdrag uppfyller kundens krav och blir utförda enligt överenskomna specifikationer.

Reparationer och montering av maskiner och utrustningar sker både hos oss och på plats ute i industrin. Vi ansvarar för att arbetet blir utförd, håller hög kvalité och följer fastställd tidsplan. Alla mätningsuppgifter sköter vi själva och arbetar därför effektivt och helt oberoende av andra företag. För att säkra driften ingår allt löpande underhåll i våra uppdrag.

Vi åtar oss även större montage till exempel hela verk- och balkkonstruktioner.

Elteknik

Enerco har utökat sin service till att också inkludera eltjänster och underhåll och vi har ett team med gedigen erfarenhet och ett högt säkerhetstänk som kan utföra arbetet åt dig.

Vi levererar både traditionell elinstallation samt moderniserar utifrån framtida behov. Vänd dig till oss rörande industriinstallationer, belysning, billaddare, fiber och data eller solceller t ex.

Kontakt:

Mikael Bleckert, chef Elteknik på Enerco Group AB
Telefon: +46 (0)70 – 373 11 55
Mejl: mikael.bleckert@enerco.se

 

 

Slangservice

Enerco bedriver slangservice i Sandviken, Hofors och Hedemora. Våra goda relationer med slangtillverkare, hög kunskap och serviceanda gör trasiga slangar till en enkel fråga. Om så önskas tar vi ansvar för hela processen från demontering av slang till att en ny med rätt kvalitet sitter på plats.

Enerco är certifierad servicepartner för Dunlop Hiflex. Det innebär att vi är en komplett leverantör som i samarbete med Dunlop Hiflex/Alfagomma kan utföra det mesta inom slang- och hydraulikservice. I vår butik i Hofors kan du köpa slangar, ventiler och reservdelar över disk. Här kan du också få hjälp med service såsom reparationer, reservdelar eller underhåll. Med Enercos stora maskinverkstad och samlade kompetens inom mekanisk tillverkning i ryggen ser vi till att lösa det mesta.

 

Svets- & plåtarbeten

Enerco Mechpart har en effektiv välutrustad plåtverkstad med hög kapacitet för att möta våra kunders plåtbehov.

Med våra Europalicensierade svetsare, kan vi garantera en hög svetskompetens på våra utförda arbeten. Vår erfarenhet och kapacitet gör det möjligt för oss att vara mycket flexibla med de uppdrag vi tar oss ann. Med mångårig kunskap och noggrant utförda arbeten, är vår fokus alltid att skapa nöjda kunder och bibehålla vårt goda rykte i branschen.

Kapacitet hos maskinparken i vår plåtverkstad

  • Gradsax (max klipptjocklek 16mm, max klippbredd 3000)
  • Kantpress (presskraft 200ton, mått mellan bommar 2550)
  • Pulversvetsmaskin (EASB)
  • Pullmax
  • BandSåg (max 400mm)