Enerco

Tjänster Underhåll & montage

Hydraulikservice

Vi utför det mesta inom hydraulikservice och är en komplett leverantör med mångårig kompetens. Med kundernas behov i fokus och kunskapen som krävs utför vi ett högkvalitativt arbete inom område hydraulik. Vi utför allt ifrån enstaka slangar till kompletta montage, förebyggande underhåll och uppdatering av dokumentation. Vårt hydraulikteam arbetar alltid för ett väl utfört arbete och en god service. I Hedemora har vi sedan 2023 en stor hydraulikverkstad som med hög service och snabba genomloppstider ser till att möta dina produktionsbehov.

Enerco är en certifierad servicepartner för Dunlop Hiflex. Det innebär att vi är en komplett leverantör som kan utföra det mesta inom slang- och hydraulikservice och leverera  slangar, ventiler och reservdelar över disk i Hofors. Du också få hjälp med service såsom reparationer, reservdelar eller underhåll. Med Enercos stora maskinverkstad och samlade kompetens inom mekanisk tillverkning i ryggen ser vi till att lösa det mesta.

 

Renoveringar, reparationer & montage

I våra verkstäder för mekaniska arbeten finner ni våra reparatörer och montörer vilka har lång erfarenhet och en stor yrkesskicklighet. De ansvarar för att varje uppdrag uppfyller kundens krav och blir utförda enligt överenskomna specifikationer.

Reparationer och montering av maskiner och utrustningar sker både hos oss och på plats ute i industrin. Vi ansvarar för att arbetet blir utförd, håller hög kvalité och följer fastställd tidsplan. Alla mätningsuppgifter sköter vi själva och arbetar därför effektivt och helt oberoende av andra företag. För att säkra driften ingår allt löpande underhåll i våra uppdrag.

Vi åtar oss även större montage till exempel hela verk- och balkkonstruktioner.

Elteknik

Enerco har utökat sin service till att också inkludera eltjänster och underhåll och vi har ett team med gedigen erfarenhet och ett högt säkerhetstänk som kan utföra arbetet åt dig.

Vi levererar både traditionell elinstallation samt moderniserar utifrån framtida behov. Vänd dig till oss rörande industriinstallationer, belysning, billaddare, fiber och data eller solceller t ex.

Kontakt:

Mikael Bleckert, chef Elteknik på Enerco Group AB
Telefon: +46 (0)70 – 373 11 55
Mejl: mikael.bleckert@enerco.se

 

 

Slangservice

Enerco är certifierad servicepartner för Dunlop Hiflex. Det innebär att vi är en komplett leverantör som i samarbete med Dunlop Hiflex/Alfagomma kan utföra det mesta inom slang- och hydraulikservice.

I vår butik i Hofors kan du köpa slangar, ventiler och reservdelar över disk. Här kan du också få hjälp med service såsom reparationer, reservdelar eller underhåll. Med Enercos stora maskinverkstad och samlade kompetens inom mekanisk tillverkning i ryggen ser vi till att lösa det mesta.

Vill du veta mer om vår slang- och hydraulikservice i Hofors? Besök enerco.se/hydraulikservice

Svets- & plåtarbeten

Enerco Mechpart har en effektiv välutrustad plåtverkstad med hög kapacitet för att möta våra kunders plåtbehov.

Med våra Europalicensierade svetsare, kan vi garantera en hög svetskompetens på våra utförda arbeten. Vår erfarenhet och kapacitet gör det möjligt för oss att vara mycket flexibla med de uppdrag vi tar oss ann. Med mångårig kunskap och noggrant utförda arbeten, är vår fokus alltid att skapa nöjda kunder och bibehålla vårt goda rykte i branschen.

Kapacitet hos maskinparken i vår plåtverkstad

  • Gradsax (max klipptjocklek 16mm, max klippbredd 3000)
  • Kantpress (presskraft 200ton, mått mellan bommar 2550)
  • Pulversvetsmaskin (EASB)
  • Pullmax
  • BandSåg (max 400mm)