Enerco

Tjänster Underhåll & montage

Hydraulikservice

Vi utför det mesta inom hydraulikservice och är en komplett leverantör med mångårig kompetens. Med kundernas behov i fokus och kunskapen som krävs utför vi ett högkvalitativt arbete inom område hydraulik. Vi utför allt ifrån enstaka slangar till kompletta montage, förebyggande underhåll och uppdatering av dokumentation. Vårt hydraulikteam arbetar alltid för ett väl utfört arbete och en god service.

Sedan 2020 är Enerco är certifierad servicepartner för Dunlop Hiflex. Det innebär att vi är en komplett leverantör som i samarbete med Dunlop Hiflex/Alfagomma kan utföra det mesta inom slang- och hydraulikservice. I vår butik och verkstad i Hofors kan du köpa slangar, ventiler och reservdelar över disk. Här kan du också få hjälp med service såsom reparationer, reservdelar eller underhåll. Med Enercos stora maskinverkstad och samlade kompetens inom mekanisk tillverkning i ryggen ser vi till att lösa det mesta.

 

Renoveringar, reparationer & montage

I våra verkstäder för mekaniska arbeten finner ni våra reparatörer och montörer. Våra reparatörer och montörer har lång erfarenhet och en yrkesskicklighet.

Våra montörer ansvarar för att varje uppdrag uppfyller kundens krav och blir utförda enligt överenskomna specifikationer. Vi utför även monteringar av hela maskiner och komponenter som tillverkats på vår verkstad.

Vi utför monteringar och reparationer av maskiner och utrustningar både hos oss och på plats ute i industrin.
Vi ansvarar för att arbetet blir utförd, håller hög kvalité och följer fastställd tidsplan.

Alla mätningsuppgifter sköter vi själva och arbetar därför effektivt och helt oberoende av andra företag. För att säkra driften,  ingår allt löpande underhåll i våra uppdrag. Vi utför även platsmontage av maskiner och komponenter som tillverkats och monterats på vår verkstad.

Reparationer och montage

Vi åtar oss även större montage till exempel hela verk- och balkkonstruktioner.

Slangservice

Enerco är certifierad servicepartner för Dunlop Hiflex. Det innebär att vi är en komplett leverantör som i samarbete med Dunlop Hiflex/Alfagomma kan utföra det mesta inom slang- och hydraulikservice.

I vår butik i Hofors kan du köpa slangar, ventiler och reservdelar över disk. Här kan du också få hjälp med service såsom reparationer, reservdelar eller underhåll. Med Enercos stora maskinverkstad och samlade kompetens inom mekanisk tillverkning i ryggen ser vi till att lösa det mesta.

Vill du veta mer om vår slang- och hydraulikservice i Hofors? Besök enerco.se/hydraulikservice

Svets- & plåtarbeten

Enerco Mechpart har en effektiv välutrustad plåtverkstad med hög kapacitet för att möta våra kunders plåtbehov.

Med våra Europalicensierade svetsare, kan vi garantera en hög svetskompetens på våra utförda arbeten. Vår erfarenhet och kapacitet gör det möjligt för oss att vara mycket flexibla med de uppdrag vi tar oss ann. Med mångårig kunskap och noggrant utförda arbeten, är vår fokus alltid att skapa nöjda kunder och bibehålla vårt goda rykte i branschen.

Kapacitet hos maskinparken i vår plåtverkstad

  • Gradsax (max klipptjocklek 16mm, max klippbredd 3000)
  • Kantpress (presskraft 200ton, mått mellan bommar 2550)
  • Pulversvetsmaskin (EASB)
  • Pullmax
  • BandSåg (max 400mm)
Elservice

En nyhet inom Enerco-koncernens serviceerbjudande är elservice. Sedan 2022 har vi ett team som med gedigen erfarenhet och högt säkerhetstänk kan hantera industrielektroniken.