Enerco

Sommarjobb

Sommarjobba på Enerco

Varje sommar behöver vi på Enerco ett stort antal sommarjobbare som kan hjälpa till att serva våra industrikunder runt om i Mellansverige. Ett sommarjobb hos oss är en bra möjlighet för dig som vill ha nyttiga erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. På den här sidan har vi samlat information för dig som är intresserad av att jobba med oss.

Förutsättningar

Inom Enerco erbjuder vi sommarjobb inom industrisanering, mekaniskt underhåll och mekanisk tillverkning. Sommarjobben har varierande längd och omfattning och pågår under perioden maj-augusti, beroende på uppgift. Arbetstiderna kan vara dagtid eller skiftgång.

Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag. Observera att du måste ha fyllt 18 år innan du kan få anställning hos oss och att du måste kunna visa upp godkända betyg från slutförd eller pågående gymnasieutbildning. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och att du alltid sätter säkerheten främst.

Ansök via vår webbtjänst

Just nu har vi inga lediga sommarjobb. Sommarjobb inför sommaren 2022 kommer att utannonseras med start i februari 2022.

Är du intresserad av andra tjänster hos oss så hittar du alla Enercos lediga jobb här. 

Frågor?

Har du frågor om våra sommarjobb? Kontakta HR-ansvarig Torbjörn Johansson