Enerco
16
Jun

Enerco expanderar ytterligare i norra Norrland

Förvärvar anrika SISAB i Luleå.

SISAB erbjuder industrisanering, entreprenad- och höghöjdsarbete samt uthyrning av utrustning. Nu blir de en del av Enerco-koncernen och stärker ytterligare Enercos erbjudande i norra Norrland.

– Enerco har en strategi att stärka sin lokala närvaro i regionen. SISAB har Norrbotten som sin hemmamarknad och har långsiktiga relationer och uppdrag gentemot lokala kunder som vi kommer förvalta vidare, berättar Niklas Pettersson, VD Enerco Group AB.

De båda bolagen Enerco och SISAB har en gemensam ambitionsnivå för utvecklingen framåt där lokal entreprenörsanda kombineras med det större bolagets struktur och processmognad. På bilden syns Emil Fhärm, regionchef för Enerco Norr, tillsammans med tidigare ägare för SISAB, Walter Nerlich.

Samgåendet realiseras från den 16 juni 2023. Bolaget blir då en del av Enercos affärsområde Industrirengöring i Region Norr. Den tidigare ägaren Werner Nerlich kvarstår i verksamheten vilket ger en stabil övergång och förutsättning för fortsatt högt kundfokus och goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om SISAB här: www.sisabluela.se

Kontaktperson

Niklas Pettersson, VD Enerco Group                                               
Tfn: 070- 796 79 50                                                                          
E-post: niklas.pettersson@enerco.se