Enerco
25
Sep

Fler än 13 000 har lyssnat till våra inspirationsföreläsningar för säkrare arbetsplatser

För oss på Enerco har säkerhet en alldeles särskild betydelse. Vi arbetar i riskfyllda miljöer och vi vet att en vanlig dag på jobbet kan sluta så illa att den förändrar, eller i värsta fall, tar en människas liv. Därför måste säkerheten gå först, i varje moment, i alla lägen.

Sedan starten av Enerco har vår huvudägare och styrelseordförande Roger Hydén, tillsammans med säkerhetsinspiratören Andreas Neuman, åkt land och rike runt för att dela med sig av de lärdomar de fick i samband med den ohyggliga arbetsplatsolycka som 2007 var nära att ta Andreas liv. Förhoppningen är att deras berättelse och vårt bolags samlade erfarenheter ska inspirera andra till ett säkert beteende på arbetsplatsen och få fler att jobba medvetet för en stark säkerhetskultur.

Nu har Roger och Andreas precis avslutat en intensiv föreläsningsperiod. Under september har de besökt Jönköping, Kalmar, Skövde, Växjö, Sunne och Örnsköldsvik och med den senaste föreläsningen nåddes den smått overkliga siffran om totalt 13 300 åhörare.

Vi på Enerco vill rikta ett stort tack till alla er som hittills lyssnat till föreläsningen och för den fina återkoppling vi fått från er och era verksamheter. Vi är enormt stolta och glada över att vi genom våra föreläsningar har möjlighet att hjälpa fler att tänka och jobba säkert i sina verksamheter.

Vill du veta mer om föreläsningen och Enercos säkerhetsarbete? Kontakta Roger Hydén på roger.hyden@enerco.se.